V.V.W. kantine sloop begonnen!

22-06-2017

Afgelopen maandag jl. is er een begin gemaakt met de sloop van de V.V.W. handbal en voetbalkantine. Plaatselijke sloper Dirk Koper zal met beleid de opruimingswerkzaamheden verrichten. Er zullen wat nostalgisch materialen en verbrandde herinneringen afgevoerd worden. We zullen nog even door de zure appel moeten heen bijten voordat we er weer wat moois voor terugkrijgen? Hoe het gaat worden is op dit moment nog niet bekend? Maar dat het wat moois zal worden zal wel lukken. Ze zeggen wel eens dat je een huis of gebouw 2x moet bouwen om het goed te maken? Aan de ene kant op het terrein wordt er gesloopt en aan de andere kant wordt er getimmerd en geklust om de noodkantine op tijd gereed te krijgen om deze in het nieuwe seizoen te kunnen gebruiken. Deze noodkantine met vergaderruimten staat al, maar daar moet nog veel inpandig aan gebeuren. Uiteraard heeft V.V.W. nog vele vrijwilligers nodig die de handen uit de mouwen willen steken. Zo wordt er iedere vrije zaterdag door diverse personen geklust.
Iedere helpende hand is welkom of je nu wel of niet bij de voet of handbal bent betrokken? Vele handen maken licht werk. Ben je bereidt om de club de helpende hand toe te steken? Laat dan ook even aan wat je zou willen doen. Schroom niet, pak de telefoon en neem contact op met een van de bouwcoördinatoren? Eerste aanspreekpunt is; Frank Groot, 06 31690912 of 0228583541 grootfrank@outlook.com . Tweede aanspreekpunt is; John Groot 0623509531 of 0228581216 john.groot@quicknet.nl Alvast bedankt!!!