Damesselectie VVW is voorbereiding op nieuwe seizoen al gestart

10-08-2017

Krijgt onze damesselectie ook een boost door de Europese titel van de Oranjevrouwen?

De vraag stellen is hem beantwoorden. Dat heeft onze damesselectie niet nodig, want onze damesselectie vertoont de afgelopen jaren een steeds opgaande lijn. Bovendien hebben de dames de ambitie om o.l.v. de nieuwe trainer, Ruud de Winter en zijn assistenten Johan Klemkerk en Henk, voor het kampioenschap te gaan in het komende seizoen. En de dames weten wat dat is, kampioen worden. In het seizoen 2015/2016 werden zij dat om in het afgelopen seizoen 2016/2017 als vierde te eindigen in de nieuwe klasse! Een prima prestatie. Dus komend seizoen voor het kampioenschap gaan is een mooie en reële ambitie. Sinds vorig jaar hebben ze een daarbij passende sponsor, die voor nieuwe shirts zorgde. In het mooie bedrijf, Plantenkwekerij Gitzels, hebben zij ook een ambitieuze sponsor en daar zijn de dames heel blij mee.

De dames die het gaan doen en die daar twee keer in de week voor trainen met een trouwe opkomst zijn: Manon Aker(Keepster), Floor van Paassen(Aanvoerster/ contact persoon), Jose Verlaat, Renske Waardenburg, Cynthia Klaver(overgekomen van VVS), Manouk Aker, Trijntje Laan, Lynne Klemkerk, Silvia Appelman, Irene Sneeboer, Renée Botman, Kelly Kooiman, Elles Laan, Iris Kay, Nikky Klemkerk en Yasmin Weel(Reservespeelster)

Afgelopen dinsdag 8 augustus zijn de dames al in training gegaan en er staan voorlopig drie oefenwedstrijden gepland. Oefenwedstrijden:

23 aug HSV Sport (20:00 uur thuis)
27 aug De Blokkers (11:30 uur uit)
30 aug ASV (20.:00 uur thuis)

Op dit moment is nog niet bekend wie, maar zowel de Technische Commissie als de dameselectie, vinden het een goede zaak als er namens de dames iemand in de TC plaats gaat nemen. Op deze wijze blijft damesvoetbal ook binnen VVW in de lift. En dat is een mooie en ook logische stap binnen de snelst groeiende sport in ons land, het damesvoetbal.

Dames, technische staf en zij die een bijdrage leveren veel succes in het nieuwe seizoen. We gaan het volgen!