Noodkantine open

15-08-2017

IMG_1200.jpgHet komende weekend is het kermis in het dorp. Traditioneel wordt dan het voetbalseizoen bij V.V.W. geopend. Met diverse voetbalwedstrijden op sportpark "de Westrand" ( zie programma) wordt het kermisweekend ingeluid. De afgelopen maanden is er na de kantinebrand met man en macht door vele mensen hard gewerkt om een noodkantine te plaatsen en in te richten voor een tijdelijk onderkomen. We kunnen wel zeggen iets om trots op te zijn wat er tot stand is gebracht. Van al deze werkzaamheden zijn er foto's op de website van V.V.W. te zien die door clubfotograaf Dirk Haakman vastgelegd zijn. Kijk in het menu Foto's van deze website? Vanaf zaterdag a.s. kunt u het bewonderen bij een bezoek van de wedstrijden op het sportcomplex "de Westrand".kijk in het menu Foto's van deze website?

VVW Allstars - Andijk Allstars 18:00 Ed Meester
VVW Veteranen - Sporting Andijk Veteranen 18:00 Henry Swart