Bijdrage voor verbrande kantinecomplex van Spartanen

30-08-2017

Prachtig bedrag bijeen gebracht door Spartanen

8 juli j.l. speelde Spartanen uit Wognum tegen F.C. Volendam. Tijdens deze wedstrijd vond een loterij plaats. De opbrengst daarvan werd beschikbaar gesteld aan VVW-handbal en VVW-voetbal i.v.m. verbrande kantinecomplex. Dat sport verbroedert moge duidelijk zijn. Geweldig dat ook Spartanen gelijk met meerdere clubs deze geste doet. Geld wat van harte welkom is. Na verloop van tijd is wel duidelijk geworden hoeveel er nodig is, omdat er tegen dingen wordt aangelopen waar je normaal niet bij stil staat, omdat het er gewoon is. Spartanen hartelijk dank. Inmiddels lijkt het bijna al gewoon dat de noodkantine, die er geweldig uitziet, open is. Gewoon is dat echter niet. Daar zitten ongelooflijk veel uren en uren van vrijwilligers in.

Op de foto overhandigt voorzitter Jack Stam van Spartanen de cheque aan aanvoerder Joris Schouten. Vooraf aan de wedstrijd die VVW dinsdagavond j.l. speelde tegen de nieuwbakken tweede klasser Spartanen. Een leuke wedstrijd van beide kanten die met 2-1 werd verloren, maar de winst zat hem deze keer in de donatie!!

Foto gemaakt door Mark Beemster, penningmeester van Spartanen. Waarvoor dank