VVW boekt een makkelijke overwinning op AGSV

04-09-2017

VVW boekt redelijk makkelijke zege op AGSV

Wie VVW 1 de laatste wedstrijd van vorig seizoen heeft zien spelen weet dat er afgelopen zondag tegen AGSV een geheel ander team stond. Mede door gestopte spelers en andere redenen stond er geheel ander team. Van achteruit waren het Rick Sijm en keeper Jelle Meester(die zijn doel keurig schoon hield)) die coachten en stuurden. Vanuit de jeugd komende Dave Kok was een prettige jeugdige verfrissing in het team. VVW was in de wedstrijd voor de beker van meet af aan de betere ploeg en creëerde vele kansen in het eerste bedrijf. Huub Steltenpool, Kees Korver, Tim Neuvel, Tom Smit en Dave Kok waren de mannen die bij de meeste aanvallen waren betrokken. De 1-0 kon niet uitblijven en uit één van die aanvallen werd de bal door Kees Korver naar Tim Neuvel gespeeld, die beheerst scoorde. De 2-0 was een fraaie. Een mooie dieptepass van Jesse de Hoog op Dave Kok en Dave scoorde zijn eerste officiële goal voor VVW 1 en tekende alleen op de keeper afgaande fraai 2-0 aan. De 3-0 was ook voor Dave Kok en werd deze keer bediend door Huub Steltenpool. De uitslag had voor de rust hoger kunnen zijn, maar niet alle kansen werden benut. Het spel was goed en dat is zo in het begin van het seizoen alleen maar positief.

Na de rust speelde VVW nagenoeg hetzelfde spel, maar de score werd niet veel hoger. Een prachtige pass van Huub Steltenpool op Patrick Schilperoort betekende 4-0 door laatstgenoemde. Het beker-programma is eigenlijk een oefenprogramma, hoewel deze winst ook zorgt voor een goede ranking in een poule van vier. Volgende week is Flevo de tegenstander. Wie weet, tot dan.

Verslag schrijven:
Bij VVW zijn we op zoek naar personen die zo nu en dan een verslag van de wedstrijden van VVW 1 zou willen schrijven. Bij meer aanmeldingen kunnen we een goede verdeling maken en het grote voordeel is dat er vanuit verschillende hoeken naar ons eerste team word gekeken. Spelers en supporters waarderen de inzet. Heeft u zin om op deze wijze uw club te ondersteunen mail dan naar Tonsijm@kpnmail.nl