Tweemaal verlies door VVW 1

11-09-2017

DSC00115.jpgWoensdag op 6-9, vriendschappelijk tegen RKEDO

Op woensdagavond naar RKEDO voor een oefenduel. Het is puzzelen voor Marco Boots. De selectie kent op dit moment een magere bezetting en spelers moeten worden ingepast om er een lopend team van te maken. Tegen RKEDO was het een tijdje zoeken voor men bij VVW elkaar kon vinden. Met name de tweede helft liep het beter. In de eerste 10 minuten van de eerste helft stond men echter al tegen een 2-0 achterstand aan te kijken. Een haperend begin en duidelijk het begin van een nieuw seizoen. De inzet was prima en bij vlagen werd er goed gespeeld door onze jongens. Dat het duel eindigde in een 2-1 verlies was wat tegen de verhouding in. VVW was de tweede helft de betere ploeg.

VVW laat overwinning uit handen glippen tegen Flevo(bekerwedstrijd (zondag 10-9)

VVW heeft tegen het soms hard spelend Flevo een overwinning laten liggen. Geheel aan zichzelf te wijten. De eerste helft liet Flevo zich niet onbetuigt door af en toe de man te spelen, maar VVW had met de rust gezien het aantal kansen dik voor moeten staan. Tom Smit werd dat een paar keer verhinderd door als doorgebroken speler onderuit te worden geschoffeld. Dat leverde slecht één gele kaart op voor Flevo! Rob Neuvel en Raymond Koning wisten beiden de paal nog te raken, daarbij nog een handvol kansen opgeteld van andere spelers, hetgeen alleen maar aangeeft dat VVW veel sterker was dan Flevo. Bij een spaarzame uitbraak van Flevo was Marco Smit de baas. In de tweede helft opende Tom Smit, oplucht bij VVW, de score. De tweede goal lag er ook redelijk snel in na een mooie pass van Jesse de Hoog en mooi afgemaakt door Raymond Koning, 2-0. In plaats van door te zetten aan VVW zijde, dacht het team dat de winst al binnen was. VVW ging nonchalant spelen en Flevo maakte daar gretig gebruik van. Vanaf minuut 64, toen Flevo de aansluitingstreffer maakte, moest men vanaf de kant toezien dat VVW een zekere overwinning uit handen liet glippen. Een hopelijk goede les voor dit bijna vernieuwde VVW 1. Een wedstrijd duurt 90 minuten en zolang moet men bij de les blijven. Nonchalant spel wordt over het algemeen gewoon afgestraft en zo ook deze keer. Jammer, maar Flevo boog een 2-0 achterstand om naar 3-2 winst. Compliment aan Flevo.

Bijzonder te noemen is dat eerder op de dag ons tweede team tegen LSSV het andersom deed. Na 15 minuten stond het met 2-0 achter, maar na een glaszuivere hattrick van Hidde Koomen boog men dat om naar 3-2 in één helft! Hetgeen de tweede helft niet veranderde. Top!!

A.s. zondag VVW 2 tegen AS’82 2 om 11.00 en VVW 1 tegen Strandvogels op de Westrand om 14.00.
Wie weet, tot dan