Selectie VVW rond voorbereiding op komend seizoen af

18-09-2017

Selectie VVW rond voorbereiding op komend seizoen af

VVW 1 verloor haar laatste wedstrijd in de voorbereiding in aanloop naar het nieuwe seizoen. De bekerwedstrijd tegen Strandvogels ging met 3-2 verloren. Of na de voorbereiding duidelijk is waar VVW staat kan men niet zeggen. Er wordt gepuzzeld om een goed in elkaar gespeeld team te formeren. Het is een team in opbouw. Tegen Strandvogels was er wel veel balbezit en dito kansen in de eerste helft. De tweede helft balbezit, maar niet helemaal de drive om tot het gaatje te gaan. Die drive had Strandvogels wel, wist de kansen te benutten en werd na deze overwinning poulewinnaar en bekert verder. Strandvogels gefeliciteerd en succes in de volgende ronde.

VVW hecht niet al teveel waarde aan het bekervoetbal en ziet het net als meerdere clubs als een oefenprogramma. Toch jammer, want er kunnen in een volgende ronde leuke tegenstanders uit rollen. Bovendien speel je het spelletje on de winst. A.s. zondag tegen St. George de start van de competitie. Na een paar competitieronden zullen we zien welke kant het op gaat. We zullen goed spel wel moeten belonen met het verzilveren van kansen. Daar heb je een heel team voor nodig!

VVW 2 gaat wel die volgende ronde in. Dat werd poulewinnaar met een mooie 9-0 overwinning in de laatste wedstrijd. Daar waren hele mooie goals van Huub Steltenpool en Lex Schilperoort te zien. Van beide wedstrijden zijn de foto's van fotograaf Dirk Haakman terug te vinden in het menu Foto's