Afscheidswoorden Jaac Hermans

18-09-2017

Beste leden, donateurs, leden club van 100, alle sponsors en supporters van vv V.V.W.

Vrijdag 15 september is er een eind gekomen aan mijn voorzitterschap en heb de hamer door gegeven aan John Groot.
Het was een waardig afscheid, door de grote op komst op Algemene Leden Vergadering van V.V.W. en de mooie woorden en cadeau ’s, van Kees Rinkel namens de Club van 100, Bart Boos namens de Selectie en Ron Bakker namens het bestuur heel veel dank daar voor.
Ton Sijm bedankt voor de mooie woorden in een schrijven op de VVW-site.
Heel leuk is dat veel supporters mij persoonlijk hebben bedankt
Het is voor mij een hele mooie tijd geweest, ik heb het met veel plezier gedaan met allemaal geweldige bestuursleden HET WAS TOP.
John ik wens jou net zo’n mooie tijd als dat ik gehad heb, de brand op de Westrand is geen leuk begin maar, je hebt van de nood een deugd gemaakt en samen met enthousiaste vrijwilligers er keihard tegen aan gegaan. Foto's van het afscheid kijk in het menu Foto's.

Allemaal heel veel dank voor ruim 12 mooie jaren.
Jaac Hermans