En de winnaar is....

25-09-2017

Afgelopen zondag was de start van het nieuwe voetbalseizoen. Traditie getrouw organiseert de Club van 100 van V.V.W. het spel uitslagen raden. Voor alle bezoekers en supporters is hier gratis aan deel te nemen. De bedoeling van het spel is om alle einduitslagen van de thuiswedstrijden van V.V.W.1 te raden. En als je dan ook nog de juiste topscorer van het seizoen weet te raden scoor je punten. Van het afgelopen seizoen 2016-2017 was het Dirk de Vries die met 60 punten als winnaar uit de bus kwam. Uit handen van Club van 100 commissielid Kees Rinkel mocht Dirk de dinerbon in ontvangst nemen. Indien u voor dit seizoen hier ook aan wilt deelnemen dan kunt u dit nog t/m 7 oktober invullen.
De formulieren zijn in de kantine van V.V.W. te verkrijgen, of hier te downloaden Klik hier