EHBO bedankt

09-10-2017

EHBO zorgt voor VVW

Door de brand is er bij VVW heel wat verloren gegaan. Zo ook de ‘verbandtrommel’ die menig VVW-er heeft gebruikt in het verleden. Sinds zondag heeft VVW-voetbal en VVW-handbal weer een mooie verbanddoos in haar kantine. Bert Verweij, voorzitter EHBO-vereniging, kwam een geheel nieuwe verbanddoos overhandigen aan VVW-voetbal voorzitter John Groot. Bert kwam net van het veld waar VVW-er Kevin de Haas met een zware beenblessure in de ziekenauto werd weggereden richting ziekenhuis. Kevin, beterschap namens velen!

Bij lichtere blessures kan de EHBO-doos een belangrijke rol spelen. John Groot toonde zich verheugd dat de EHBO-vereniging VVW-handbal en VVW-voetbal met dit cadeau ondersteunt. “Het is mooi als verenigingen elkaar onderling weten te vinden”, zei John. Bert gaf nog aan dat de EHBO bijvoorbeeld een instructieavond kan verzorgen voor begeleiders/trainers. De goed gevulde doos zorgt in ieder geval dat men op het terrein bij kleine kwetsuren weer handelend kan optreden met nieuw materiaal. Bij de EHBO is iemand die wanneer verenigingen dit aangeven de doos weer kan bijvullen. Belangrijk is dat het van binnenuit goed in de gaten word gehouden wat er in doos voorradig behoort te zijn. EHBO-vereniging bedankt!! Wat ook heel belangrijk was, was dat men gaande weg het gesprek opmerkte dat men op het terrein een AED miste. Hetgeen zo snel mogelijk geregeld gaat worden. Al met al een belangrijk en goed gesprek met Bert Verweij, waarvoor Bert zeer wordt bedankt.