Voetbaldagen bij VVW

13-10-2017

Voetbaldagen nu ook bij VVW

Op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober gaan we ook bij VVW onze voetbaldagen organiseren. Kijk voor meer info door op de link te klikken en lees daar wat het kan bieden.

www.ceesdegeus.nl

Prijs:
2 Dagen € 47,50
1 Dag € 27,50

Voor bijzondere gevallen hebben wij onze eigen jeugdsportfonds.

Aanmelden:

Beleef fantastische dagen in de herfstvakantie!

Na het geweldige succes op diverse locaties houden we op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober onze voetbaldagen voor het eerst bij VVW.

Wij willen iedereen van 6 tot en met 15 jaar de mogelijkheid geven om mee te doen aan dit geweldige evenement waarbij plezier centraal staat. De spelers krijgen op een positieve manier training van onze enthousiaste trainers.

Tijdens deze drie voetbaldagen komen de volgende punten aan bod:

- Techniek & tactiek

- Wedstrijden & spelletjes

- Voetbalkennis

- Teambuilding

Ook hebben wij een aantal nieuwe gadgets die leuke uitdagingen bieden. Kortom, de mogelijkheid om tijdens de vakantie lekker te voetballen, een goede training te krijgen én nieuwe vrienden te maken

*Aanmelden kan t/m 20 oktober.