VVW speelt gelijk tegen KGB

22-10-2017

VVW 1 - KGB 0-0

Dit verslag begint toch eerst even met een terugblik naar de vorige wedstrijd. Matchwinnaar(tegen Purmerend 0-1)Lex Schilperoort viel toen geblesseerd uit. Toen nog niet wetende dat hij zo zwaar geblesseerd zou zijn, dat hij dit seizoen als verloren moet beschouwen. Voor Lex een bittere en harde conclusie en voor VVW een aderlating. Lex, namens een ieder die VVW volgt, van harte beterschap.

Trainer Marco Boots gaf na de wedstrijd tegen KGB aan dat een gelijk spel het maximaal haalbare was. Mede door te weinig aanvallende krachten. Twee hard werkende ploegen die koste wat het kost niet wilde verliezen. Een hard werkend VVW, dat enorm veel arbeid verrichtte lukte het om minimaal 1 punt mee naar huis te nemen. Ondanks weinig aanvallende kracht, toch nog middels Tim Neuvel(kopkans) en Huub Steltenpool(1 op 1) twee mooie kansen gehad in de deze wedstrijd. Evenzo twee fantastische reddingen van Marco Smit die zo in ieder geval voor VVW de nul hield. Trainer Marco Boots was niet ontevreden over het behaalde resultaat en zeer tevreden over de inzet. Tim Neuvel en Thijs Schouten behaalden tegen KGB meer dan een dikke voldoende. Komende zondag komt Grasshoppers op bezoek. Foto's van de wedstrijd kijk in het menu Foto's.