Benefiet wedstrijd Handbal VVW-dames 1 tegen SEW-dames 1 en rij mee met een rally

05-11-2017

Rijdt u mee met een rally voor € 25,00 om uw clubs te steunen en koop een sticker bij de benefietwedstrijd handbal:

Tophandbalwedstrijd Dames VVW 1 tegen SEW 1 op 14 november om 19.30 in De Dars, entree € 3,50

Bij de tophandbalwedstrijd dames VVW 1 tegen dames SEW 1 kunt u een sticker kopen om Rally Team All Round Navigators te steunen die op hun beurt VVW-handbal en VVW-voetbal sponsoren voor de nieuw te bouwen kantine. Sponsor dit Rally Team door een sticker te kopen voor € 25,00. Uw naam wordt erop geschreven, de sticker op de auto geplakt en u rijdt figuurlijk gesproken mee met dit Rally Team.

3x is scheepsrecht! Nog één keer gaat Team All Round Navigators de strijd aan met de elementen tijdens de Nokian Navigate North 2018! Deze navigatie-wedstrijd gaat van 20 tot en met 27 januari 2018 weer naar en door Noord-Europa, met dit jaar mogelijk Rusland op het programma: www.navigatenorth.nl.

Dit keer stapt Hans niet in de auto met vriend Jacco of vrouw en collega-ondernemer Hanneke, maar met dochterlief Lisanne! Ze rijden voor een goed doel en dat is deze keer de nieuw te bouwen kantine voor VVW-handbal en –voetbal aan De Westrand.

U kunt hen en uw clubs steunen door een sticker te kopen voor € 25,00. Contant graag. Na dinsdag zijn de stickers te koop in de noodkantine aan De Westrand. Er kunnen 50 stickers op. Rijdt u mee!!!!