Na restant wedstrijd 2-1 voor VVW tegen St.George

09-11-2017

VVW-St.George blijft 2-1 na het spelen van restant gestaakte wedstrijd

VVW en St.George traden afgelopen donderdag om 20.00u. aan om de 17 minuten van de eerder tussen hen gestaakte wedstrijd te spelen. Dit was i.v.m. een zware blessure van Wesley Klerk, speler van St.George. Wesley Klerk was zelf aanwezig op krukken en nog in het gips. Nog een lange revalidatie te gaan. Namens VVW veel succes en sterkte daarbij. Over de 17 minuten kunnen we kort zijn. De ene ploeg streed met volle inzet om de stand tot puntenwinst te brengen en de andere ploeg om de punten te behouden. Het viel uit in het voordeel van VVW. Daardoor uiteindelijk 2-1 winst en 3 punten meer. VVW is nu in de stand terug te vinden op de zesde plaats. VVW ontvangt op 19 november SEW uit Nibbixwoud. Ook goed nieuws voor oud VVW voorzitter Jaac Hermans, hij werd de winnaar van de blinde poule.