Cyclamenactie voetbalvereniging V.V.W. geslaagd.

15-11-2017

cyclaam_2017.jpgAfgelopen dinsdagavond ging de jeugd van V.V.W. langs de deur voor de jaarlijkse cyclamenactie. Met deze actie is het ieder jaar weer een verrassing of de actie weer gaat slagen? De opbrengst voor de clubkas, worden er genoeg cyclamen verkocht?
Om 18.30 uur gingen de junioren onder begeleiding de diverse wijken van Wervershoof in. Na verloop van tijd kwamen de eerste groepen terug met een goed verkoopresultaat. Iedere loper kreeg voor de gedane arbeid nog iets te drinken voor de moeite. Nadat iedereen was binnengekomen kon de balans worden opgemaakt.
De opbrengst was geweldig voor de vele cyclamen die zijn verkocht.
Namens voetbalvereniging V.V.W. willen wij iedereen bedanken! De kopers die een of meerdere cyclamen hebben gekocht en de club hebben gesteund, de chauffeurs en de V.V.W. jeugd voor het lopen.

De Evenementencommissie V.V.W.