Plantenkwekerij Gitzels B.V. weer voor een nieuwe periode van vijf jaar hoofdsponsor van VVW-voetbal

03-12-2017

VVW is een rijke club en dat is hier niet bedoeld in de absolute zin van dat woord, maar wel dat het de rijkdom heeft van een trouwe en prima hoofdsponsor. Plantenkwekerij Gitzels B.V. tekende afgelopen zondag weer voor de komende vijf jaar om hoofdsponsor te zijn van VVW-voetbal. Hoe mooi en belangrijk dat is, was laatst bij de wedstrijd tegen Westfriezen duidelijk waarneembaar. Na de brand, waarbij vele shirts verloren gingen, trad VVW tegen Westfriezen aan in een prachtig nieuw uit-tenue. Plantenkwekerij Gitzels B.V. is voor onze vereniging tevens een prachtig voorbeeld van dat je moet blijven innoveren en ontwikkelen om vooruitgang te boeken.

Het bedrijf ziet straks een wens in vervulling gaan om samen met andere bedrijven geothemie toe te passen. Samen met de glastuinbouwondernemers Kwekerij Andijk, VD Holland, Kwekerij Het Kraaiennest B.V., Jansen Paprika B.V., Plantenkwekerij Gitzels B.V., C. Zwinkels Paprika Kwekerij, Fred van Paassen Chrysanten, Balk Glascultures BV, Kwekerij Robert Mooijman B.V en ECW Geo Andijk BV het initiatief genomen om daadwerkelijk aardwarmte te gaan gebruiken voor de verwarming van de kassen. Hiermee worden de aangesloten bedrijven verder verduurzaamd met minder gasverbruik en een lagere CO2 uitstoot per product tot gevolg. De locatie Nieuwe Dijk 2 te Andijk is daarbij gekozen als toekomstige geothermische productielocatie. Op een locatie van zo’n 7500 m2 realiseert het samenwerkingsverband 2 geothermische doubletten. Voor meer info: http://www.ecwnetwerk.nl/nieuws/nieuwsbulletin-geothermie-project-andijk-nr-1-oktober-2017/

Bij de ondertekening van het contract waren aanwezig namens Plantenkwekerij Gitzels B.V., William en Karin Gitzels en Kees Grent, namens VVW oud-voorzitter Jaac Hermans en voorzitter John Groot. Dat Plantenkwekerij Gitzels B.V. een geweldige hoofdsponsor is werd duidelijk toen Jaac Hermans het volgende vertelde: Op 26 januari 2018 wordt iedereen die heeft geholpen bij het realiseren van de noodkantine uitgenodigd voor een feestavond. De kosten daarvan en de bediening tijdens die feestavond neemt Plantenkwekerij Gitzels B.V. voor haar rekening!!! Dat is echt fantastisch!!