Mooie overwinning VVW 2

17-12-2017

Tweede team van VVW sluit 2017 af met een mooie overwinning!

VVW 2 ging op bezoek bij Roda’23 in Bovenkerk. Het seizoen verloopt moeizaam, het scoren ook, maar in Bovenkerk kreeg men ‘het lek misschien wel boven’. Vooral onthouden wanneer er in 2018 begonnen wordt hoe deze laatste wedstrijd in 2017 ging. VVW 2 speelde een prima wedstrijd. Het trio Kevin van der Thiel, Roy van der Hulst en Paul Neuvel drukten met hun goede spel een positieve stempel op deze wedstrijd, waarbij het hele team wel genoemd had kunnen worden. De goals die gemaakt werden waren stuk voor stuk ook goede en mooie goals om te zien. Dani Houwerzijl maakte er drie, waarvan zijn derde de mooiste was. Tom Smit scoorde fraai en weet het net weer te vinden. Dave Kok pikt regelmatig zijn goaltje mee en deed dat in Bovenkerk twee maal. Hidde Koomen liet zich ook niet onbetuigd en zo kwam de teller op zeven. De tegenstander was een goed voetballende tegenstander, maar bleef met de teller op drie steken. VVW 2 won dus met 7-3 en dat is een heel mooi resultaat waar het team verder mee kan.