Voetbalplaatjesactie in samenwerking met DeKamarkt

05-01-2018

Dekamarkt zet via een voetbalplaatjesacties VVW-voetbal leden in de spotlights

VVW voetbal gaat samen met Dekamarkt komend voorjaar een voetbalplaatjesactie houden. Elk lid van VVW-voetbal, alle spelers en speelsters, krijgen de kans letterlijk en figuurlijk in the spotlights te komen. Uiteraard in VVW-tenue! In een mooi geïllustreerd magazine met daarin een teamfoto en een individuele foto. Verder komt er een bijdrage in over de clubhistorie, dus op voorhand is het al een mooi collectors item, zo ook een bijdrage van DeKamarkt zelf. Verschillende verenigingen zijn VVW al voor gegaan en daar hebben de leden zo’n mooi magazine al in bezit. Onze buren, VV Strandvogels doen in nagenoeg dezelfde periode ook aan deze mooie actie mee.

Jullie zullen begrijpen dat het vooraf een behoorlijke organisatie is. Van ieder team en individueel lid dat meedoet moet een foto worden gemaakt. In samenwerking met fotograaf Pieter Prins gaat dit gebeuren en wel op: ZATERDAG 27 JANUARI en/of ZONDAG 28 JANUARI. Schema’s volgen nog!

Portretrecht:
Het zijn niet alleen de foto’s. Ook wat portretrecht betreft van alle leden en zeker voor leden onder de 18 vergt deze voetbalplaatjesactie een en ander aan organisatie. Leden van 18 jaar en ouder kunnen op de fotoshoot dagen tekenen. Voor leden onder de 18 wordt dehandtekening van ouders gevraagd. Dit wil de organisatie via de begeleiders/trainers vooraf regelen. Mocht men onverhoopt niet tekenen, laat dat het dan ook weten aan de begeleider/trainer. We zouden het uiteraard op prijs stellen dat er zoveel mogelijk wordt mee gedaan. Het is een unieke kans voor een mooie herinnering. De opbrengst van de actie kent ook een goed doel nl: ‘De nieuwe kantine’.

Wanneer alle foto’s zijn genomen heeft het bedrijf dat deze actie coördineert enkele weken nodig om de boeken en plaatjes te drukken. Zodra daarover meer bekend is laten we dat via, site, social media en Binding weten!