Rally rijden voor de nieuwe kantine

08-01-2018

Volg en/of sponsor Hans en Lisanne Brouwer naar Moenmansk


Zoals eerder vermeld doet Team Allround Navigators, http://www.garageallround.nl/  mee aan de Nokian Navigate North 2018 en u kunt ze volgen via www.navigatenorth.nl  Het team, met no. 15 op de rallyauto bestaat uit Hans Brouwer en dochter Lisanne.

 

Zij rijden van Hazerswouder-Dorp naar Moermansk. Een traject van 7000km. Hans heeft twee keer eerder ervaring opgedaan en weet dat ’s nachts doorhalen is, waar hij het meeste tegen op ziet. “We rijden vanaf de start de eerst etappe zo’n 36 uur. Iedere etappe krijgen we nieuw coördinaten, vertelt Hans.” Hans vertelt dat er bonuspunten zijn te verdienen met extra opdrachten, maar uitgangspunt is korstte afstand met snelste tijd. Hans zegt: “De Noordkaap zien onderweg is wel een ongelooflijke mooie ervaring. De laatste 14 km naar die bijzondere witte wereld met haar enorme weidsheid wordt vooraf gegaan door een auto met sneeuwschuif, anders kom je er niet!!” Verder vertelt Hans dat er een rustdag is qua rally, maar die wordt voor een groot gedeelte gevuld met behendigheid testen op een ijszee.

 

De rally wordt gereden van 20 t/m 27 januari 2018. U kunt nog sponsoren, een balsticker voor € 25, - voor particulieren en een sticker van € 200,-- voor bedrijven. Met als doel de nieuwe kantine van VVW-handbal en VVW-voetbal. De kosten van de rallyauto en onkosten rally neemt Garage Allround voor haar rekening. VVW wenst Hans en Lisanne veel succes.

U kunt ze ook volgen via https://www.facebook.com/Garage-All-Round-bv-580019532060900/

Alle nieuwsberichten

Nieuws