Nieuwe hoofdtrainer seizoen 2018/2019

13-01-2018

Niels Bakker volgend seizoen, 2018/2019, nieuwe hoofdtrainer VVW


Veel talenten als voetballers heeft VVW samen met verschillende hoofdtrainers begeleid tot waardevolle vaste krachten in de hoofdmacht van VVW. Nu is men er ook in geslaagd om een nieuwe talentvolle/goede trainer binnen de eigen gelederen te hebben en deze als hoofdtrainer te contracteren.

 

Als assistent-trainer van hoofdtrainer Marco Boots en begeleider op de zondag bracht Niels Bakker het tweede team van VVW naar de reserve 1e klasse. De hoogste klasse wat een tweede team van VVW ooit heeft gespeeld. Niels wist met het tweede team de poppetjes op de juiste plaats te zetten en ze volop te motiveren. Niels doet momenteel de A-junioren en ook dat gaat hem uitstekend af. De Technische Commissie van VVW heeft met instemming van het bestuur een prima keus gemaakt.

 

Volgend jaar staat een trainer voor de VVW-selectie die niet alleen goede ervaring heeft binnen de huidige selectie, maar dus ook automatisch oog heeft voor komend talent. Niels van harte gefeliciteerd met het komend hoofdtrainerschap.

Alle nieuwsberichten

Nieuws