Milo Kuipers volgend seizoen trainer/coach 2e elftal

26-01-2018

Milo Kuipers volgend seizoen trainer/coach 2e elftal

De TC van VVW heeft volgend seizoen in Milo Kuipers als assistent van Niels Bakker een trainer/coach voor het 2e elftal gevonden. Milo Kuipers is 33 jaar en woont in Spanbroek. Milo heeft als jeugdtrainer ervaring opgedaan bij verschillende clubs, waarvan als laatste bij Hollandia JO-19. Ook leuk om te weten is dat Milo tijdens zijn cursus TC 2 stage liep bij een oude bekende van VVW, Constantijn Schouten. Dit bij het eerste team van Always Forward. Milo laat weten dat hij VVW een mooie club vind, o.a. omdat bij VVW jeugdspelers de kans krijgen zich te ontwikkelen tot volwaardig eerste elftal spelers. Daar werkt hij graag aan mee.

Milo vind doorstroming vanuit de jeugd net als onze club belangrijk evenals de ontwikkeling van het team. Milo houdt van aanvallend voetbal en dat past bij onze clubcultuur. Milo vind dat VVW  een mooie accommodatie heeft en zal met enthousiasme volgend seizoen bij VVW aan de slag gaan. Milo leert graag elke dag bij en wil dat met de juiste passie doen. Volgend seizoen dus bij VVW, Milo Kuipers.