Erevoorzitter en erelid

27-01-2018

Erevoorzitter Jaac Hermans en erelid Jan Karsten

Tijdens de gezellige vrijwilligersavond aangeboden en verzorgt door hoofdsponsor Plantenkwekerij Gitzels B.V. werden Jaac Hermans en Jan Karsten in het zonnetje gezet. Wie kent beide heren binnen VVW-voetbal en ook velen daarbuiten niet. VVW-voetbal telt verschillende club-iconen en dit zijn er zeer zeker twee. Beiden al decennia zich inzettend voor VVW-voetbal. Er is al veel over hen geschreven op verschillende wijze en hun inzet belicht.

Jaac in verschillende functies voor onze club zich inzettend, waarvan 12 jaar als voorzitter. Jan als onderhoudsman niet weg te denken bij de club. Jaac heeft net afscheid genomen als voorzitter, maar zit met al zijn kennis en netwerk nog in de PR-commissie. Het bestuur benoemd hen voor hun verdienste, Jaac Hermans tot erevoorzitter en Jan Karsten tot erelid. Namens velen van harte gefeliciteerd mannen!

Foto Dirk Haakman