Bert Steltenpool scoort voor twee clubs tegelijk!!

27-01-2018

Bert Steltenpool scoort voor twee clubs tegelijk!!

Bert Steltenpool, voormalig topscoorder van VVW-voetbal, scoort op bijzondere wijze voor VVW-handbal en VVW-voetbal. Met een mooie financiële voltreffer. Bert is werkzaam bij GAM BAKKER BV. http://www.gambakker.com/ en dit transportbedrijf uit Wervershoof heeft zijn verzekeringen lopen bij TVM wegtransport. TVM stelt jaarlijks een bedrag ter beschikking voor goede doelen. Bert wist dit en heeft initiatief genomen. Hij motiveerde waarom hij vond dat zijn oude club, VVW voetbal en handbal in aanmerking zou komen voor een bedrag uit deze goede doelen pot, alles in verband met de brand op 27 april vorig jaar. Dit werd gehonoreerd door TVM. VVW wordt dus
€ 5.000 rijker door Bert en is hier uiteraard zeer blij mee. Het bedrag werd door Eric(op foto met voorzitter John Groot), de vader van Bert, overhandigd tijdens de vrijwilligersavond die werd georganiseerd door de hoofdsponsor van VVW-voetbal, Plantenkwekerij Gitzels B.V.

Een avond voor al die vrijwilligers die de tijdelijke accommodatie hebben gerealiseerd en plaats vond in de (nood)kantine. Dan is het bijzonder dat er op zo’n avond wederom een fantastisch bedrag wordt overhandigd voor de nieuw te bouwen kantine op sportcomplex De Westrand. Bert kon zelf niet aanwezig zijn, omdat hij daags na de avond weer moest voetballen met zijn huidige ploeg “Spakenburg”. Geweldig dat Bert dit initiatief heeft genomen. Bedankt Bert!!

Foto Dirk Haakman