Sponsor worden bij Voetbal vereniging V.V.W

vv.VVW bestaat ruim 80 jaar het is een echte dorpsclub, 95% van onze leden komen uit Wervershoof.
Bij de thuiswedstrijden van het 1e komen gemiddeld 350 toeschouwers kijken en dat is ongekend veel.
De jeugdafdeling is zeer groot en groeit nog elk jaar, om op niveau te blijven spelen, investeert vv.VVW veel in de jeugd.

vv.VVW  biedt sponsors diverse mogelijkheden om hun naam of reclameboodschap onder de aandacht te brengen van spelers, ouders, bezoekers, pers en andere betrokkenen. Klik hier voor voorbeelden.

Tarieven reclameborden:

Hoofdveld € 150,00
Dubbelbord Hoofdveld € 275,00
Kunstgrasveld € 135,00
Dubbelbord Kunstgrasveld € 250,00
Dubbelbord op Dijkje € 450,00

Vernoemde prijzen zijn per jaar excl. btw.

De borden worden door u zelf aangeleverd, waarna wij deze gratis zullen plaatsen (maten van een enkelbord is 210cm lang 80cm hoog).

Reclameborden worden voor een periode van 3 seizoenen gehuurd , Verlening van deze sponsorovereenkomst vindt stilzwijgend plaats voor minimaal een jaar, mits uiterlijk 30 dagen voor het einde van de periode schriftelijke opzegging heeft plaatsgevonden.

Sponsors die de thuiswedstrijden bezoeken van ons 1ste zijn welkom in de bestuurskamer voor een kopje koffie, voor de wedstrijd, tijdens de rust en na de wedstrijd voor een drankje en een hapje.

Bij dubbelbordsponsor wordt gratis uw logo op onze website geplaatst, een enkel bordsponsor betaald € 25,00 extra, met één klik komt de bezoeker op uw website.
Onze website wordt 5.000 tot 7.000 keer bekeken per maand en gemiddeld worden 25 sponsors aan geklikt.

Voor meer informatie:

Jaac Hermans Kees Rinkel Bart Boos
jaac.hermans@quicknet.com familierinkel@hotmail.com bart@booshermanex.com

Jeugdvrienden van VVW

Gaan uw ambities meer uit naar de jeugd dan hebben wij ook daar de mogelijkheden om de naamsbekendheid van uw onderneming te vergroten door uw bedrijf als Jeugd Vriendente verbinden aan vv.VVW.

De jeugd is veruit de grootste groep in onze vereniging die veel aandacht nodig heeft, zoals gediplomeerde trainers, coördinatoren, materialen en heel veel vrijwilligers.

“De Jeugd heeft de toekomst” is een bekend gezegde en daar is geen speld tussen te krijgen.
Maar dat kost geld, ongeveer de helft van het budget wat vv.VVW te besteden heeft, wordt gebruikt voor de Jeugd.

De Gemeente gaan alle subsidies korten, ook dat van de VVW-Jeugd.

U kunt lid worden van, JEUGDVRIENDEN-VVW wat kost dit en wat krijgt u daarvoor terug:

Bedrijven € 250,00
Particulieren € 150,00

Vernoemde prijzen zijn per jaar excl. btw.

1. Tevens komt in de kantine een bord van de” Jeugdvrienden-VVW” met alle sponsor namen.
2. Op onze site zal “Jeugdvrienden-VVW” een prominente plaats krijgen.
3. Ook op de website van VVW komt uw logo, wanneer men dit aan klikt komt men op uw website.
4. U ontvangt een VIP kaart, als u op zaterdag één van de jeugdwedstrijdjes komt bekijken ontvangt u op vertoon een gratis kopje koffie en natuurlijk op zondag bij een thuiswedstrijd van het 1ste bent u welkom in de Bestuurskamer.

STEUN DE JEUGD VAN VVW EN WORDT LID VAN “JEUGDVRIENDEN-VVW”

De jeugd is uw klant van de toekomst.
De jeugd is uw medewerker van de toekomst.
Hoe meer jeugd aan sport doet, hoe minder tijd er is om te hangen.

STEUN DE JEUGD VAN VVW EN WORDT LID VAN “JEUGDVRIENDEN-VVW”.

Vriendelijke sport groet,
Sponsor commissie ,